Nu bellenMap

Bestuurspakken

Bestuurspakken

Na de vakantie is het zover. Bestuurspakken tijd! De nieuwe besturen worden bekend gemaakt en dan wil je er natuurlijk onberispelijk bijlopen. Daarnaast is het fijn als je dit pak buiten je bestuur ook gewoon kunt dragen. Critisized geeft je drie tips waarmee jij de juiste keuze maakt tijdens het samenstellen van je bestuurspak.

Bestuurspak tip 1: Revers

De zogenaamde notch rever is gebruikelijk bij vrijwel elke gelegenheid. Het bestuur kan zich onderscheiden door voor een andere rever te gaan. Wees onderscheidend door voor een piekrever te gaan. Dit geeft je bestuurspak een vlottere look in tegenstelling tot de drieknoops notch rever jasjes. In het stiksel van het knoopsgat dat in linker rever zit, kan je subtiel de verenigingskleuren terug laten komen.

Bestuurspak tip 2: Kleuren

De soms ietwat foute kleuren van je vereniging zijn onvermijdelijk. Die foute felgroene of blauwe stropdas moet je hoe dan ook dragen. Je kunt de kleur subtiel terug laten komen in de voering van je jasje of in een stiksel voor een leuke touch. Ga bij het uitkiezen van stoffen voor de buitenkant van het bestuurspak voor een subtiele kleur zoals donker grijs, antraciet of donkerblauw. De kleuren van je vereniging zijn iedereen al duidelijk genoeg.

Bestuurspak tip 3: Gilet

Go double breasted! De mensen die vaker blogs lezen van Critisized maatpakken weten dat team Critisized een groot fan is van double breasted giletten. Hiermee onderscheid je je van andere besturen. Daarnaast straal je tijdloze klasse uit. Een double breasted gilet is ook prima zonder jasje te dragen.

Meer informatie

Als laatste wil Critisized twee kleine dingen meegeven. Zorg alsjeblieft dat je tijdens het zooien of brassen een ander jasje aantrekt. Het zou zonde zijn als je aan de piekrevers van je nieuwe bestuurspak door de sociëteit wordt geslingerd. Daarnaast is het zaak om voorzichtig om te springen met de verenigingskleuren. We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken. Deze kunnen een bestuurspak tot een clownspak maken. Voor meer informatie kun je terecht bij de pagina voor studentenverenigingen of stuur een e-mail naar info@critisized.nl.