Nu bellenMap

Brand ambassador Christian Spaargaren

1. Wie ben je en wat doe je?

brand ambassador fitting blauw pakMijn naam is Christian Spaargaren en ik ben 23 jaar oud. Ben bijna klaar met mijn bachelor Bedrijfskunde aan het Erasmus/RSM. Daarnaast ben ik partner bij Restoranto. Het is een app die voedselverspilling tegengaat en de lokale economie steunt. Daarnaast steunen we een goed doel. Voor elke maaltijd die via ons besteld wordt doneren wij weer één maaltijd in Oeganda, aan iemand die dat echt nodig heeft. Overigens ben ik ambassadeur voor Critisized.

2. Wat vind je van Alessandro en Wanissa? Wat betekend Critisized voor jou?

Ik heb ze beiden zo'n 3 jaar geleden leren kennen via de B&R Beurs, daar gaven ze een etiquette workshop als ik het mij goed herinner. Op dat moment was ik op zoek naar een maatpak en het klikte meteen tussen ons. Sindsdien zijn al mijn pakken Critisized pakken!

pochet fitting

3. Wat is jouw favoriete jasje of pak? Wanneer draag je dat kledingstuk het liefst?

Christian Spaargaren dandy colbert en overhemdIk ben heel slecht in kiezen, maar ik heb een donkergroen pak wat ik, denk ik, het mooiste vind. Het is een kleur die je bijna nooit ziet bij een pak. Daardoor is het opvallend, maar niet tè. Het liefst draag ik er een paar leren double monkstraps om het af te maken!

 

4. Wat zijn de laatste ontwikkelingen in jouw onderneming? Welke projecten ben jij mee bezig?

Met Restoranto zijn wij momenteel druk bezig ons concept in meerdere steden uit te rollen en steeds meer klanten te krijgen. Verder spelen er nog wel interessante projecten op de achtergrond, maar dat komt vanzelf in het nieuws!

drie-delig pak blauw

5. Waar haal jij je inspiratie vandaan als het gaat over ondernemen?

Boeken of documentaires over andere ondernemers. Bijvoorbeeld een interview met iemand als Elon Musk, daar kan ik heel veel motivatie uit halen. De manier hoe hij ergens tegen aan kijkt, erover nadenkt en vervolgens een paradigmaverschuiving veroorzaakt. Bijvoorbeeld paypal qua betalingsverkeer, of Tesla natuurlijk met elektrisch rijden.

Zoals in dit interview: Klik hier

6. Dit wil ik nog even kwijt.

Hierbij wil ik Alessandro en Wanissa bedanken voor de samenwerking tot nu toe, en ik wens ze het beste toe met Critisized.

3-delig pak blauw detail