Nu bellenMap

Critisized tasting night

Critisized presenteert in samenwerking met Shiki lounge en the Concreteshakers: Critisized tasting night at the Shiki distillery. Deze exclusieve tasting wordt één keer per twee weken georganiseerd voor Critisized klanten. De tasting is tegelijkertijd een pilot voor Shiki lounge en the Concreteshakers om de manier waarop zij sushi en cocktails combineren, te perfectioneren. Uiteraard worden alle Critisized klanten verwacht in hun beste pak op maat. Hieronder is een mooi voorbeeld te zien van een van de gerechten “The Aztec Samurai”.

Cocktail shakerDe beleving begint direct bij het voorbereiden van de sushi. Het wordt vers aan de bar bereid en sommige gerechten worden gebrand. Het branden geeft een extra dimensie aan het eten. Eerst zie je en hoor je het eten branden. Daarna vult een heerlijke geur de distillery. Om vervolgens te genieten van perfecte sushi.

 

Sushi shiki distilleryUiteraard worden de cocktails ook aan de bar klaargemaakt. Verwacht geen gooi en goochelbewegingen van de bartender, maar verwacht een zorgvuldig samengesteld stuk vakmanschap. Met precisie worden de verschillende likeuren en smaakmakers afgewogen. Deze bartender laat zijn smaken spreken. Hij heeft overigens een gilet, maatoverhemd en stropdas van Critisized aan.

gilet, maathemd, stropdas

De keuze voor de combinatie van smaken, sushi en cocktails worden steeds zorgvuldig uitgelegd en beargumenteerd. Voor onze stiekeme alcoholisten en Jamie Olivers in wording waren er kleine menuutjes om de ingrediënten na te lezen.

Pak op maat

De samenwerking tussen Shiki lounge, the Concreteshakers en Critisized is vruchtbaar te noemen. Ze zorgen samen voor een onvergetelijke avond.

Hoe kom ik in aanmerking voor de tasting?

Stap 1: Om in aanmerking te komen voor een tasting moet je al klant zijn bij Critisized.
Stap 2: Post een inspirerende foto van bijvoorbeeld je pak op maat of lifestyle op Instagram onder de hashtag #critisizedlifestyle. De inzendingen zullen worden bekeken en daaruit zal een selectie gemaakt worden. Wie weet ligt er binnenkort een uitnodiging op je deurmat!

Join the #critisizedlifestyle