Nu bellenMap

Critisized Lifestyle

Studentenvereniging pak

Bestuurspakken

Na de vakantie is het zover. Bestuurspakken tijd! Critisized geeft 3 tip bij het uitkiezen van een bestuurspak.

Trouwpak op maat

Trouwpak inspiratie shoot

Trouwpak inspiratie shoot Samen met een stel inspirerend ondernemers is deze fotoserie genaamd Intimate Moody Elopement tot stand gekomen. Het...

maatpakken

Het verschil tussen de Far east- en sartorial maatpakken

Het verschil tussen de Far east- en sartorial line maatpakken wordt in dit blogbericht uitgelegd. Klik op het bericht om meer te leren.

Zomerstijl inspiratie 2017

Zomerstijl 2017 inspiratie 3 must-haves

Zomerstijl 2017 inspiratie 3 must-haves Dus je bent op zoek naar zomerstijl inspiratie voor 2017? In deze blog wordt uitgelegd...

Alles over overjassen

Alles over overjassen

Ben je op zoek naar een overjas? Lees dan eerst dit bericht! Er is namelijk veel keuze. Zo kun je kiezen uit veel verschillende stijlen, stoffen en kleuren.

Trouwinspiratie

Trouwinspiratie: In het geheim trouwen

Critisized maatpakken heeft in samenwerking met Ouiyessi en MK floral design een gestijlde shoot gedaan. De succesfactoren van deze fotoshoot zijn wat Critisized betreft de lente, de kleding, de locatie en uiteraard het prachtige bruidspaar. Lees verder voor meer trouwinspiratie.

trouwpakinspiratie rotterdam

Trouwinspiratie Rotterdam

Je gaat trouwen... Wat voor trouwpak ga je dragen? Welke professionals kunnen helpen om jouw bruiloft naar een hoger plan te tillen? Wat zijn de beste trouwlocaties? En nog meer inspiratie! Lees verder om meer te leren.

Designated survivor maatpakken

Designated survivor

Deze blog gaat over de serie Designated survivor. Waar gaat het verhaal over? Waarom moet je deze serie hebben gezien? En niet geheel onbelangrijk, hoe zien de maatpakken eruit in deze serie? Lees verder om erachter te komen.

Engaged trouwbeurs Rotterdam

Engaged Trouwbeurs Rotterdam

25 en 26 Februari zal Critisized aanwezig zijn bij de Cruise terminal op de Engaged trouwbeurs in Rotterdam. Ga je trouwen of heb je een vriend of vriendin die gaat trouwen? Dan geeft deze trouwbeurs jou de gelegenheid om inspiratie op te doen.

1 2 3 4 5