Nu bellenMap

Engaged Trouwbeurs Rotterdam

Engaged trouwbeurs Rotterdam

25 en 26 Februari zal Critisized aanwezig zijn bij de Cruise terminal op de Engaged trouwbeurs in Rotterdam. Ga je trouwen of heb je een vriend of vriendin die gaat trouwen? Dan geeft deze trouwbeurs jou de gelegenheid om inspiratie op te doen. Verder kun je alvast visitekaartjes verzamelen van taartenbakkers, Fotografen, Cateraars en stylisten. Vernieuwend aan de Engaged trouwbeurs is dat je lezing kunt bijwonen en dat de organisatie uitsluitend creatieve vaklui heeft uitgenodigd. Daarnaast heeft de  beurs een bohemian look and feel. Kom jij ook naar de trouwbeurs?

De trouwbeurs voor haar èn voor hem

Voor ieder wat wils. De trouwbeurs is overzichtelijk, gezellig en helemaal van nu. Er staan stands met aanbieders van muziek, fotografie en maatpakken die het voor de man de moeite waard maken om de naar de trouwbeurs te gaan. Mocht je er als man nog steeds niks aan vinden dan kan je bij Critisized langskomen voor advies over een pak onder het genot van goede whiskey. Voor haar zijn er aanbieders van bruidskleding, wedding planners en hair en make-up artists. De hele trouwerij kan worden uitbesteed als het zou moeten. Het enige wat je nog zelf hoeft te doen is trouwen. Klik hier om het overzicht van de standhouders te bekijken.

Team Engaged

Team Engaged heeft als doel om trouwleveranciers en bruidsparen met elkaar te verbinden. Zij vinden dat het fantastisch is om te trouwen, maar dat het nóg leuker wordt als je er een mooi feest van maakt. Daarom proberen ze al sinds 2013 mensen te inspireren met een vernieuwende trouwbeurs. Sinds 2015 proberen ze mensen ook te inspireren met een blog! Klik hier om de blog te bekijken. Team Engaged bestaat uit drie dames met een vooruitziende blik. Marijn Hoving (office manager), Ilona Bockmeulen (Graphic designer) en Wendy van Lingen (sales manager) willen de ingedutte trouwmarkt in Nederland en België vernieuwen door met creativiteit en inspiratie een ware trouwrevolutie te ontketenen.

Critisized Stand

Kom Critisized bezoeken tijdens dit fantastische event. Wij helpen je met het uitkiezen van de juiste trouwoutfit, we hebben maatpakken voor zowel mannen als vrouwen. Als je al ongeveer weet wat je wil, dan kunnen we dat als vertrekpunt gebruiken. Ook als je nog geen idee hebt, dan komen we er samen wel uit. Vorig jaar was de beurs in Utrecht. We hebben toen zoveel positieve feedback ontvangen van verschillende bruidsparen, dat we er dit jaar weer naar uitkijken. Tot ziens bij de Engaged trouwbeurs.

Cheers,

Team Critisized