Nu bellenMap

Ik ga op vakantie en ik neem mee 2.0

Vakantie!

Critisized op vakantie in Bali

Critisized heeft opnieuw het spelletje “ik ga op vakantie en ik neem mee” gespeeld, vandaar dit 2.0 bericht. Dit komt omdat we op vakantie zijn van 25 juli t/m 1 augustus. Daarna staat het team van Critisized weer voor je klaar. Hieronder een paar stylingtips om je de nodige vakantiestress te besparen.

De polo

polo shirtPolo’s worden nog altijd beschouwd als ietwat geklede vrijetijdskleding. Het kledingstuk werd in de jaren 20’ ontworpen voor de tennissport maar is sinds de jaren 60’ niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Het kledingstuk is zowel functioneel als stylish en dient, wat Critisized betreft, in zoveel mogelijk kleuren aangeschaft te worden. Het kledingstuk staat netjes voor ‘savonds bij het eten en heeft luchtige eigenschappen voor bij het zwembad.

 

De chino

chinoIn de Rotterdamse bedrijfscultuur is het niet ongebruikelijk om een chino te dragen. Wat veel mensen niet weten is dat de chino al bestaat sinds de 19e eeuw en in eerste instantie alleen door het Amerikaanse leger werd gebruikt. De chino werd voornamelijk in China gemaakt. Het Spaanse woord voor China is “chino” en zo is het kledingstuk aan zijn naam gekomen.
De chino zit comfortabel en is ideaal voor in het vliegtuig. Daarnaast is het fijn om een paar mee te nemen als avondkleding.

Armbanden

Voor mannen is het niet meer raar om armbanden te dragen. Sterker nog, hoe meer hoe beter.
Sinds kort heeft Critisized het assortiment uitgebreid met accessoires van Profuomo.

Profuomo polsband onix Profuomo polsband

Weekendbag

Ben je nog op zoek naar een leuke vakantietas en wil je licht bepakt op vakantie gaan? Dan biedt deze handige Profuomo weekendbag uitkomst. Ook dit mooie item is verkrijgbaar bij Critisized.
Weekendbag

Fijne vakantie

Deel vooral je vakantiefoto’s met Critisized onder de hashtag #critisizedlifestyle via Instagram of Twitter. Critisized is erg benieuwd naar jouw vakantie. Tot na de vakantie!

Cheers,

Team Critisized