Nu bellenMap

Ik ga op vakantie en ik neem mee voor mannen

Vakantie Critisized MaledivenJe kent het spelletje waarschijnlijk wel “ik ga op vakantie en ik neem mee”. De zomervakantie komt eraan en je wilt goed voorbereid zijn. Bij Critisized zijn we op vakantie geweest naar Bali, de Malediven en Thailand. Dit bracht de nodige stress met zich mee. Om jou deze stress te besparen, hieronder een paar tips.

Een jasje

Mocht je gaan vliegen dan is het fijn als je er comfortabel bij loopt. Als dit dan ook nog eens in stijl kan, dan is dat mooi meegenomen. Een lichtkleurig jasje zonder voering biedt hierbij uitkomst. Comfortabel omdat het moet en stijlvol omdat het kan.

Een sjaaltje

sjaal, overhemd

Een vliegtuig kan erg koud worden doordat de airco meestal aanstaat. Het is aan te raden een sjaaltje te dragen. Zorg wel dat je sjaaltje matcht met je jasje. In het vliegtuig merk je vanzelf dat het geen overbodige luxe is. Anderen zullen je voor gek verklaren maar wie het laatst lacht….

Een goede zonnebril is een must

Investeer in een goede zonnebril! Het is zaak dat een zonnebril UV-stralen blokkeert. Als je de zon ingaat kies je een zonnebrandcrème uit die je huid optimaal
beschermd, je ogen hebben dezelfde bescherming nodig. Vraag dit na bij de opticien of speciaalzaak.

thailand critisized

 

Instappers

Je wilt als man, in tegenstelling tot vrouwen, niet te veel meenemen. Daarom moeten kledingstukken of in dit geval schoeisel multifunctioneel zijn. Instappers kun je overal dragen, in het vliegtuig, bij het zwembad en ‘savonds bij het eten. Classy, comfortabel en functioneel zijn hierbij de sleutelwoorden.

Lichtkleurige overhemden

Overhemden voor de zomer

 

Gestreepte en checker overhemden zijn mooi voor de zomer. Zorg wel dat de overhemden ademen en dat je geen dress overhemden meeneemt. Je wilt natuurlijk niet met een benauwd strak overhemd aan het strand liggen.

 

Magazines

Je kunt nooit te veel magazines meenemen. Niets is lekkerder dan chillen bij het zwembad en je zinnen verzetten met een paar magazines onder het genot van een cocktail. Niet alleen magazines over lifestyle en auto's zijn fijn om te lezen als man. Probeer ook eens de psychologie of de Elsevier. Je zal er van staan te kijken hoeveel leuke stukken er in staan.

 

Fijne vakantie!

Critisized op vakantie in Bali

Fijne vakantie toegewenst en tot ziens! Houdt de blog in de gaten want er volgt een “ik ga op vakantie en ik neem mee” 2.0 bericht. 

Cheers,

Team Critisized