Nu bellenMap

Kerstcadeau tips

Kerstcadeau tips voor onder de kerstboom

Als je dit leest ben je waarschijnlijk op zoek naar kerstcadeau tips. De kerst is een mooie periode, maar deze periode kan ook behoorlijk frustrerend zijn.  Als je een man vraagt: “wat wil je hebben voor kerst” krijg je vaak nietszeggende antwoorden als: “weet ik niet, ik heb alles al” of nog erger “doe maar een cadeaubon van iets”. Het bedenken van een cadeau hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn. Geef iets wat iedereen nodig heeft of draagt. Hieronder cadeau tips voor onder de kerstboom.

Strikstof bowties

De stijlvolle bowties van het trio Bas Mutsaards, Shon Price en Jasper Holleboom zijn niet alleen geschikt voor een gekostumeerd feest of chique diner. Zij vinden dat de man er elke dag goed uit moet zien. Daarom hebben zij dassen gemaakt in verschillende kleuren en materialen. Zodat iedereen een das kan vinden die past bij zijn persoonlijkheid of stemming. Zo is er de Must have die eigenlijk voor elke gelegenheid en stemming geschikt is. Ook is er de Hunter voor als je in een assertieve stemming bent. The Ambassador is kleurrijk en past dan ook het best bij een kleurrijk karakter. Een bowtie is het pronkstok van elke outfit, deze tijdloze accessoire vertaalt de persoonlijkheid naar de outfit. Kies de bowtie dan ook met gevoel “Make it count”.

WithEdgar sokken

WithEdgar is een klein schilpadje dat overal met je mee naar toeloopt als je zijn sokken draagt. Je dagelijkse hack als het ware. WithEdgar is het geesteskind van Bob Wouters, ambassadeur van Critisized. De gekleurde opvallende sokken geven je outfit een leuk randje. Op alle sokken van WithEdgar zitten knopen. Deze zorgen ervoor dat je je sokken aan elkaar vast kan maken “you will never have lonely socks”. Ook zorgen de knopen ervoor dat je na de was je sokken niet bij elkaar hoeft te zoeken. Naast WithEdgar sokken is er ook WithEdgar thee en kleding. WARNING: these socks will improve your socklife.

Profuomo armbanden

Het staat erg chique bij een man om een armband te dragen naast zijn horloge. Het laat zien dat er is nagedacht over de outfit. Een armband kan zowel zakelijk als casual gedragen worden. De visie van founder Heinz Michaelis komt zelfs terug in dit kleine accessoire: Italiaans design en vakmanschap met één oog gericht op het verleden en het andere naar de toekomst.

Kerstcadeaukaart

Mocht je nou nog steeds geen idee hebben wat voor cadeau je wilt geven, dan heeft Critisized ook kerstcadeaukaarten liggen. Bedenk wel dat het geven van een cadeau vaak gaat om het verhaal erachter. Het feit dat je moeite hebt gedaan voor het bedenken van een leuk cadeau is voor veel mensen al een mooi gebaar. Dus zet die decemberstress om in the most wonderful time of the year en neem de tijd voor het geven van een mooi cadeau. Ga naar de contactpagina als je interesse hebt in een van de producten. Of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Cheers and happy holidays,

Team Critisized