Nu bellenMap

Koningsdag outfit 2016

Koningsdag outfit

Het is een dag die we allen met plezier beleven en een dag waar weinig stylingtips over geschreven worden voor de man. We hebben het over Koningsdag! Ondanks dat oranje een kleur is die je waarschijnlijk niet vaak aantrekt, is het zeker een kleur die goed te combineren is. Dus ben je op zoek naar een casual outfit voor aankomende Koningsnacht/dag? Lees dan dit nieuwe blogartikel met handige stylingtips!

 

Oranje cardigan

koningsdag oranje cardigan

Een Oranje cardigan is een ideaal kledingstuk voor de wat koudere Koningsnacht/dag. Het is een easy-to-wear item dat perfect aansluit op een trui, hemd of shirt. Let op dat bij een cardigan de broekbasis altijd donker dient te zijn, dus trek die donkere denim of chino maar uit de kast. Maak de look af met comfortabele Clarks of Vico schoenen.  

Oranje Chino

Oranje chino

De Orange Chino! Een zeer gewild item omdat het perfect aansluit op een Navy jasje of cardigan. Is een jasje iets te formeel voor het feest waar je naartoe gaat? Maak de look dan af met een simpele basis zoals een blauwe cardigan, een wit shirt en bruine Clarks. Deze Chino zorgt ervoor dat je perfect aansluit op het oranje thema en de plank niet misslaat met moeilijke combinaties. 

Oranje Parka

Oranje parka

De weersvoorspellingen liegen er niet om, het gaat koud en regenachtig worden. Ga je Koningsnacht/dag vieren op een festival? Trek dan een Oranje jack aan!
Deze jas zorgt er niet alleen voor dat je perfect bij het oranje thema past maar het houdt je ook warm en droog. Combineer deze look met een blauwe cardigan of een wit hemd met een donkerblauwe denim broek.

Chique koningsdag outfit

koningsdag pakGa je naar een wat formeler feest tijdens Koningsnacht/dag? Trek dan een casual chic outfit aan. Een donkerblauw jasje, een wit hemd, donkerblauwe das en een oranje broek is hierbij perfect. Instappers zijn een optie maar voor de koude weersvoorspellingen zijn brogue schoenen perfect voor deze stijl. Vindt je een das iets te formeel? Draag dan een pochet! 

Oranje T-shirt

koningdag 5

Als al die dresscodes teveel zijn, is er nog de  ultieme Koningsnacht/dag outfit.

Het oranje T-shirt! Een simpel maar toch altijd geschikt item voor de Koningsdagfestiviteiten. Zorg ervoor dat deze altijd gedragen wordt met een donkerblauwe spijkerbroek en maak de look af met casual Clarks of Vico’s.

 

Heb je tips of wil je weten waar je het een en ander nog last minute kan kopen? Laat het ons weten via info@critisized.nl of vul het contactformulier in.