Nu bellenMap

Brand ambassador Critisized: Jeffrey Meerpoel

Jeffrey Meerpoel: Student Erasmus Universiteit & Intern at Unilever

critisized maatpakken

Wanissa en Alessandro zijn voor mij twee bijzondere mensen. Twee jaar geleden hebben wij elkaar ontmoet op een congres. Daar hebben zij mij overtuigd van hun missie om young professionals beter te kleden. Als ik over de universiteit loop dan schrik ik af en toe hoe studenten gekleed gaan. Dan denk ik, dat kan beter. Zeker met de huidige concurrentie op de banenmarkt is het belangrijk hoe je er bij loopt. Niet alleen je kleding is belangrijk, maar ook je stijl. Met het creëren van je eigen stijl ben je in staat je te onderscheiden van de rest. Critisized kan je daarbij helpen.

Met succes inspireren Wanissa en Alessandro nu talloze studenten en professionals. Als ambassadeur deel ik hun passie voor pakken. En ik ben trots hoe zij met hun vakmanschap en handen uit de mouwen (Rotterdamse mentaliteit) hun missie volbrengen en hun business uitbouwen. Kom langs voor een kop koffie bij Critisized en laat je inspireren.

Suit up and inspire others!

Jeff Meerpoel