Nu bellenMap

Pak op maat

Pak op maat


Dus u wilt een maatpak kopen? Bij Critisized bent u aan het juiste adres. Of u nou een gevorderde maatpakken drager bent of niet. Critisized kan u helpen aan een mooi pak op maat.

Hoe werkt het?

Het werk als volgt. U komt geheel vrijblijvend op de koffie bij Critisized maatpakken. Bij het samenstellen van het maatpak wordt u voorzien van advies door een van onze tailors. Samen zullen jullie tot een gepersonaliseerd pak op maat komen. Opties als de voering, rever en de knopen mag u uitkiezen zonder extra kosten. Critisized werkt met een doorpasmoment om er zeker van te zijn dat het pak op maat perfect zit.

Ik ga mijn eerste maatpak kopen

Een maatpak kopen is niet niks. Het zal u verbazen hoeveel opties hier bij komen kijken. Misschien heeft u al een idee of totaal niet. Maar u zal hoe dan ook met een mooi pak op maat de deur uitgaan, onze tailors zullen hier op toezien.

Ik heb al wat maatpakken

Voor gevorderden hebben we stoffen van bekende huizen als Reda, Holland & Sherry en Loro Piana. Van deze weefhuizen hebben wij kasjmier, tweed en 150S en 130S wol. Deze hebben wij in huis om de kans dat u slaagt voor een uniek maatpak of colbert op maat te vergroten. Uiteraard bieden wij ook een overhemd op maat aan.

MAAK EEN AFSPRAAK
pak op maat
Stofstalen
IMG_7215

Stap 1: Afspraak maken

Maak geheel vrijblijvend een afspraak op een tijdstip dat voor u uitkomt. Ook in het weekend!

Stap 2: Uitkiezen en opmeten

Opties als de voering, monogram, viltkraag, rever en de knopen mag u uitkiezen zonder extra kosten.

Stap 3: Doorpassen

Als het pak geleverd wordt volgt er een doorpasafspraak om er voor te zorgen dat de fit naar wens is.

Stap 4: pak op maat op komen halen

U kunt er weer helemaal tegen aan met uw nieuw maatpak.