Nu bellenMap

Overhemd op maat

Overhemd op maat


Zoekt u een overhemd op maat? Bij Critisized heeft u de keuze uit 250 verschillende stoffen om tot een uniek maathemd te komen. Deze stoffen zijn van uitzonderlijke kwaliteit en garanderen een luxe maathemd. De tailor zal u opmeten om de juiste fit te realiseren. Ook heeft u de keuze uit meerdere opties zoals: 20 verschillende boorden, 8 verschillende mouwsluitingen en een monogram. U vertelt ons hoe uw ideale overhemd op maat er uitziet en wij zullen het voor u realiseren.

Hoe werk het?

U komt geheel vrijblijvend op de koffie en bespreekt uw wensen. Mocht u overgaan tot koop, dan neemt u samen met de tailor verschillende opties door. Opties als de kleur, het boord, de mouwsluiting, wel of geen borstzak en de monogram zullen besproken worden om tot het ideale overhemd op maat te komen. Als het maathemd geleverd wordt volgt er een pasafspraak. Tijdens deze pasafspraak zal er worden gekeken of de fit van het maathemd naar wens is. Zo niet, zal dit direct worden aangepast.

Testimonial

“Wat mij erg aansprak was het warme ontvangst en het enthousiasme van het team, gecombineerd met vakmanschap. Mijn maathemd zit perfect en dit zorgt ervoor dat ik voortaan voor Critisized kies.”
-Romano Buijt-


MAAK EEN AFSPRAAK
Overhemd op maat

Overhemd op maat

Overhemd op maat

1: Afspraak maken

Maak geheel vrijblijvend een afspraak bij Critisized op een tijdstip dat voor u het best uitkomt.

2: Stoffen uitkiezen en opmeten

Opties als de voering, monogram, viltkraag, rever en de knopen mag u uitkiezen zonder extra kosten.

Stap 3: Doorpassen

Als het pak geleverd wordt volgt er een doorpasafspraak om er voor te zorgen dat de fit naar wens is.

Stap 4: pak op maat op komen halen

U kunt er weer helemaal tegen aan met uw nieuw maatpak.