Nu bellenMap

Over Ons

Inspiratie, Co-creatie & Gastvrijheid

Wij willen mensen inspireren zich goed te kleden. Op hun beurt zullen zij andere mensen inspireren zich beter te kleden. Bovendien zijn wij zelf nog altijd op zoek naar inspirerende verhalen. Ook Co-creatie is erg belangrijk bij Critisized. Dit doen wij dagelijks samen met onze klanten om tot mooie resultaten te komen. Maar ook met andere bedrijven. Wij zijn altijd op zoek naar productieve samenwerkingen. Verder staat Gastvrijheid hoog bij ons in het vaandel. Gastvrijheid zit in de kleine dingen: jij bepaalt wanneer je langskomt, je krijgt verse koffie en een relaxte bank. We doen alles om de klant in een vetrouwde omgeving te helpen.

Critisized is een maatkledinglijn die zich specialiseert in maatpakken voor zowel mannen als vrouwen. Het merk is in 2012 in Rotterdam ontstaan en kenmerkt zich door moderne pakken met een knipoog naar het verleden aan te bieden. Ook combineert Critisized maatkleding met design, cocktails, kunst en lifestyleproducten.

Missie: “Professionals inspireren om zich beter te kleden”.
Confectiepakken domineren het zakelijk straatbeeld, dit zou Critisized graag anders zien. Een goed zittend maatpak geeft niet alleen de juiste look en comfort maar geeft de drager het zelfvertrouwen en de inspiratie om boven zichzelf uit te stijgen. Op zijn beurt zal de drager weer andere mensen inspireren.

Visie: “Onze doelgroepen in alle levensfasen adviseren en aankleden”.
Wij willen er voor je zijn als je gaat afstuderen. Wij willen er voor je zijn als je je eerste sollicitatiegesprek hebt. Als je een wat gewaagder pak zoekt, dan willen wij er voor je zijn. Als je een pak zoekt voor een speciale gelegenheid, ook dan willen wij er voor je zijn. Misschien ben je over de jaren wat aangekomen, dan willen wij er voor je zijn. Wanneer je gaat trouwen, zouden wij er dan voor je mogen zijn?

lifestyle #Critisizedlifestyle

#Critisizedlifestyle

Klik op de button voor inspiratie