Nu bellenMap

“The name is Bond…James Bond”

Ook wij bij Critisized zijn naar de nieuwste James Bond film geweest. De spionnen reeks van Ian Fleming is nog altijd erg populair en bepaalt het modebeeld van de moderne man.

Als vakgekken konden wij het niet helpen voornamelijk oog te hebben voor de pakken van de heer Bond. Het viel gelijk op dat de pakken erg strak zaten, hij moet wel een paar keer uit zijn pak zijn gescheurd tijdens een van de vele actiemomenten, kan niet anders. Overigens misstaat het hem niet.

Verder is elke Bondfilm modern met een knipoog naar het verleden, zoals wij het graag zien bij Critisized. Zo ook de pakken, hieronder volgen een paar favorieten.

maatpak antraciet pinstripe blauw stropdas

 

 

 

 

 

Dit tijdloze pinstripe pak is een musthave voor elke zakelijke garderobe. Zoals je ziet hoeft zakelijk antraciet niet saai te zijn, je kan het opleuken met een goede das en een pochet.

 

 

 

 

 

 

double breasted jas zwart

 

 

 

In deze scene probeert Bond op te gaan in een menigte van criminelen. Dit lukt hem aardig, deze outfit straalt moderne boosaardige klasse uit. Zijn lederen handschoenen en zonnebril zetten zijn stoere imago kracht bij. Ow en heb je gezien dat deze jas double breasted is?!

 

 

 

 

 

maatpak driedelig piek rever

 

 

 

Driedelig zwart met een peak lapel, geweldig! In deze scene gaat hij recht op zijn doel af zoals je ziet and looking good while doing so.

 

 

 

 

 

maatpak driedelig piek rever
Dit is een goed voorbeeld van een knipoog naar het verleden. Vele bond acteurs hebben soortgelijke outfits gedragen. De outfit is door de jaren heen gelukkig steeds wel aangepast. De tuxedo is tegenwoordig wat strakker en oogt wat vlotter dankzij de peak lapel. De vlinderdas is klein en simpel gehouden en laat de broche de show stelen.

 

 

 

 

 

maatpak beige linnen

 

Bij deze foto denk je waarschijnlijk: “wie draagt er nou een stropdas in de woestijn?” Het antwoord is: ”Bond, James Bond”. Dit linnenjasje is simpel maar erg stijlvol, een musthave voor elke man.

 

 

 

 

 

maatpak blauw wit pochet

 

 

 

Zelfs als James verbaasd kijkt, ziet hij er stoer uit. Dit komt natuurlijk door zijn outfit. Hij weet dit blauwe pak naar een hoger plan te tillen onder het motto less is more. Alles is simpel en strak gehouden, de das, het pochet en zijn overhemd.

 

 

 

 

 

 

 

We hebben ook gewoon genoten van de film hoor. Keiharde actie, mooie vrouwen, en een oude bekende van Bond die probeert de wereld te overheersen. Aan het einde van de film wordt duidelijk hoe de laatste 3 films verband met elkaar hebben. Maar meer gaan we natuurlijk niet weggeven, dan moet je de film maar gaan zien.