Nu bellenMap

Tips voor kerstcadeaus

Met de kerstdagen om de hoek is het weer tijd om jezelf, maar vooral de ander eens goed te verwennen. Naast een kleine break van je werk, eten met je familie en vrienden, is het ook de periode van kerstaankopen doen. Heb jij voor dit jaar al nagedacht over wat voor cadeaus je gaat aanschaffen?

Om de lange wachtrijen in de winkel en last minute stress in de stad te voorkomen, hebben wij een kort lijstje opgesteld. In deze lijst hebben we een aantal producten genoteerd die makkelijk te bestellen zijn vanuit je luie stoel en die garant staan voor een glimlach.

 

Sokkenwith edgar sokkenHet is niet altijd makkelijk om je eigen persoonlijkheid te laten spreken als je zakelijk gekleed bent. De sokken van WithEdgar zijn het ideale cadeau. De sokken zorgen voor een glimlach op het gezicht van de drager. Ook zit er een knoopsysteem op dat voorkomt dat je sokken van elkaar gescheiden raken, zo zullen je sokken nooit eenzaam zijn. Daarnaast zijn de sokken makkelijk te combineren met een pak of een casual stijl. Shop deze maand nog 2 paar WithEdgar sokken voor €20 op www.critisized.nl , dat betekent dubbel zoveel vreugde!

 

MaathemdshirtEen onmisbaar item voor hem is een perfect zittend hemd, een maathemd dus. Het is een bijzonder en functioneel cadeau voor je dierbare die zakelijk gekleed gaat. Een maathemd hoeft niet altijd duur te zijn. Shop deze maand nog 2 maathemden cadeau voor €149,90 via www.critisized.nl.

 

ManchetknopenmanchetknoopDe manchetknopen worden vaak gezien als (te) klassiek om dagelijks te dragen bij een maathemd. Gelukkig hebben mannen als Harvey Specter ( tv-serie Suits) en James Bond dit stigma doorbroken. Deze zilveren manchetknopen, die overigens ook nog te customizen zijn, vormen een uniek en zeer persoonlijk cadeau. Shop deze maand nog een set manchetknopen vanaf €89,95 op www.critisized.nl .

 

RiemriemVoor degene die moeite heeft om de juiste maat of dessin te vinden zijn er tegenwoordig ook maatriemen. Met de maatriemen van Leather & Stitches kan je zelf de ledersoort, stiksels, gesp en initialen uitkiezen. Dit bijzonder praktische kledingstuk wordt overigens met de hand in Rotterdam (trots) gemaakt. Shop deze maand nog een maat-riem voor €89,95 op www.critisized.nl .

 

Vlinderdasbowties

Soms is een das net iets te formeel of te saai, in plaats hiervoor is een vlinderdas de ideale oplossing. Met een gigantische comeback in populariteit vormt dit item een musthave voor iedere man tijdens de feestdagen. Shop deze maand nog een vlinderdas voor €24,95 op www.critisized.nl.

 

Nog vragen of opmerkingen? Mail gerust naar info@critisized.nl