Nu bellenMap

Trouwinspiratie: In het geheim trouwen

In het geheim trouwen

Critisized maatpakken heeft in samenwerking met Ouiyessi en MK floral design een gestijlde shoot gedaan. De succesfactoren van deze fotoshoot zijn wat Critisized betreft de lente, de kleding, de locatie en uiteraard het prachtige bruidspaar. Lees verder voor meer trouwinspiratie.

Trouwinspiratie

Fotograaf Martijn Roos weet het verliefde stel treffend neer te zetten in verhalende beelden. De shoot is verre van traditioneel. Het stel durft op een nieuwe manier te trouwen met als resultaat een betoverend geheel. In eerdere blogstukken heeft Critisized de kunde van fotograaf Martijn Roos al eens benadrukt. Deze shoot onderstreept het nog maar eens. Het stel wilde een stoer en rauw beeld neerzetten. Dit heeft Martijn Roos gedaan zonder de invloeden van de lente weg te nemen.

Advies op maat

Het stel had eerder al aangegeven wat ze zochten als het ging om trouwen. Ze wilde een stoere en rouwe trouwerij. Daar kon Critisized wel wat mee. Gezien de gekozen stijl en het lichaamstype van Mike, kwam Critisized vrijwel gelijk op bordeauxrood in een bohemianstijl. Bordeauxrood is een donkere en degelijke kleur die een geklede indruk geeft. Om het pak een moderne look te geven is er gekozen voor een contrastkleur, namelijk grijs. De grijze kleur van de pantalon komt terug in het vest en de bordeauxrode kleur van het colbert komt terug in de stropdas. Modern met een knipoog naar het verleden dus.

Het maatpak

Alle kledingstukken: het vest, het colbert en de pantalon zijn van de Critisized Far east line. De stof van het colbert is een ademende wolblend. De stof van de pantalon en vest is een 135S wol. Bij trouwpakken gaat het om de details. Zo zijn de knopen op het vest lichtbruin en de voering is lenteachtig met een bloemetjespatroon. De contrasterende voering staat niet geheel per toeval goed bij het bouquet van MK floral design. Het bouquet is namelijk aangepast op de outfits van het stel. Het contrasterende pak, de jurk, het bouquet in combinatie met de omgeving komen samen als een natuurlijk geheel.

Het ja-woord

Stel je voor dat je elkaar het ja-woord geeft in een betoverend bos onder een boog van bladeren. De enige aanwezigen zijn jij, je geliefde en een trouwambtenaar. Zij is oogverblindend mooi in haar bohemian jurk, haar glimlach straalt in de lentezon. Hij is gentleman like gekleed en overduidelijk net naar de kapper geweest. Voordat je de million dollar question beantwoord hou je je adem in. Als het jouw beurt is om wat te zeggen, twijfel je geen moment: “ja ik wil”.

Critisized helpt graag als je gaat trouwen

Mocht je op zoek zijn naar nog meer trouwinspiratie, maak dan een afspraak met Critisized. Onder het genot van een kop koffie of een glas goede whisky krijg je vrijblijvend advies. Bohemian, klassiek of volgens een thema, Critisized denkt graag mee. Maak een afspraak. Lees meer over trouwinspiratie door te klikken op de link.

Ook kunnen we je in contact brengen met de onderstaande leveranciers. Overigens zijn wij binnenkort te vinden op de Engaged trouwbeurs in de Cruiseterminal in Rotterdam op 24 en 25 februari.

Trouwambtenaar + ceremonievormgever // OUIYESSI

Fotografie: Martijn Roos

Florals: MK Floral Design

Trouwjurk: Anita Gates Bridal Couture

Haarstyling: Hairstyling Zonder Schaar

Make-up en nagels: Samantha Baggerman Artistry

Sieraden: Nadine Kieft

Locatie: OUIYESSI

Modellen: Mike + Daniëlle