Nu bellenMap

Trouwinspiratie Rotterdam

Trouwinspiratie

Als je dit bericht hebt aangeklikt dan ben je waarschijnlijk op zoek naar trouwinspiratie. Wat voor trouwpak ga je dragen? Welke professionals kunnen helpen om jouw bruiloft naar een hoger plan te tillen? Wat zijn de beste trouwlocaties? En nog meer inspiratie! Lees verder om meer te leren.

Trouwpakken

Het uitkiezen van een maatpak is al lastig genoeg. Laat staan het kiezen van een trouwpak. Je trouwt maar één keer (als het goed is) en het zou fijn als dit perfect verloopt. De druk om een goed trouwpak te kiezen is dan ook groot. De bruid en bruidegom moeten met veel zaken rekening houden zoals de kleur van de jurk, het thema van de trouwerij en natuurlijk de persoonlijke smaak van de partner.
We waren erg benieuwd naar de resultaten. Daarom zijn er verschillende trouwklanten benaderd om te vragen hoe hun trouwdag is verlopen. We waren aangenaam verrast met de trouwfoto’s die opgestuurd werden.

Jessie Tuinman: "Oui yes si"

Laat je bruiloft naar een hoger plan tillen door Oui yes si. Dit is een bedrijfje van zelfstandig trouwambtenaar Jessi Tuinman. Ze vindt het belangrijk dat de bruiloft vooral persoonlijk is “een bruiloft moet van JULLIE zijn”. Als Zelfstandig Trouwambtenaar trouwt ze bruidsparen voor de wet. Daarnaast leidt ze ceremonies van liefde & trouw. Ook zorgt ze ervoor dat een geregistreerd partnerschap onvergetelijk wordt. Het is haar missie om van elk Ja-woord een prachtige herinnering te maken. Lees meer over oui yes si.

 

Martijn Roos fotografie

Om de herinnering aan je bruiloft goed in beeld te brengen is een goede fotograaf essentieel. Martijn Roos biedt hierbij uitkomst. Niet alleen weet hij belangrijke momenten vanuit een goede hoek vast te leggen maar hij bewerkt ze daarna ook nog eens meesterlijk met Photoshop. “I want my photography to be pure” aldus Martijn Roos. Nou Martijn, dat lukt je heel aardig. Lees meer over Martijn Roos.

Trouwbeurzen

Nog meer inspiratie nodig? Hieronder staan 2 trouwbeurzen die je bezocht moet hebben voor trouwinspiratie

  • De Love and marriage beurs op 28 en 29 januari 2017 in de van Nelle fabriek Rotterdam van 10.00 tot 17.00 uur
  • De Engaged trouwbeurs op 25 en 26 februari in de Cruise terminal Rotterdam van 10.00 tot 17.00 uur.

Genoeg inspiratie?

Mocht je op zoek zijn naar nog meer trouwinspiratie, maak dan een afspraak met Critisized. Onder het genot van een kop koffie of een glas goede whisky krijg je vrijblijvend advies. Bohemian, klassiek of volgens een thema, Critisized denkt graag mee. Maak een afspraak.