Nu bellenMap

Tuxedo inspiratie

Tuxedo inspiratie

Het tuxedo seizoen komt er aan en daarom hebben wij een tuxedo shoot gedaan met Young professional Max Stoel in de NY Basement van hotel New York op de Wilhelminakade. Deze sfeervolle locatie leent zich goed voor wat chiquere gelegenheden. Achter de bar staat een viertal briljante cocktailshakers waaronder onze ambassadeur Darryl Lieuw-on.

Cocktailshaker Darryl

tuxedo inspiratieDarryl: “Een drankje maken is niet hetzelfde als een creatie verzinnen waarvan mensen kunnen genieten. Het creëren van cocktails is een kunst op zichzelf. Achter de bar vergeet ik mijn problemen en kan ik de ster zijn, daar doe ik het voor. Het gaat om genieten, er is meer dan alleen werken”.

New York inspiratie

tuxedo shoot basementDe shoot vond plaats in the NY Basement. Dit is een nieuw restaurant met een knipoog naar het verleden, zoals we het graag zien bij Critisized. De ruimte is geïnspireerd door New York uit de jaren 20’ en 30’. Het is de perfecte spot voor een borrel met collega’s, een lunch met een zakenrelatie of een diner met familie en vrienden.

Shaken not stirred?

tuxedo piek reverDarryl schonk een dry martini om in de James Bond sfeer te blijven. De ingrediënten van dit klassieke drankje zijn gin en vermout. De cocktail is klaargemaakt met een citroen twist. Voor de James Bond liefhebbers, dit drankje is geroerd en niet geshaket.

Tuxedo klassieker

tuxedo inspiratie cocktailDeze tuxedo is uitgerust met een piek rever en een klassieke zwarte strikdas. Het overhemd is simpel gehouden met een teruggesneden boord en zwarte manchetknopen. Tijdloze klasse, zo uit een film weggelopen. Mocht je nog op zoek zijn naar een tuxedo, Critisized helpt je graag bij het samenstellen er van.

Tuxedo sets

tuxedo inspiratie wit shirtCritisized verkoopt Tuxedo sets voor 399,- waarmee je de show zult stelen tijdens de feestdagen. Je koopt een volledige outfit: strikdas, overhemd en tuxedo.  Klik hier om een afspraak te maken.

Inspiratie

tuxedo klassiekerWij hopen dat je geïnspireerd bent geraakt door dit blogstuk. Lees ook ons stukje over Tuxedo etiquette om meer te leren.

Cheers,

Team Critisized