Nu bellenMap

Veel gestelde vragen

Wat maakt Critisized beter dan de concurrenten?

Wij hechten enorm veel waarde aan inspiratie, co-creatie en gastvrijheid. Samen met een van onze tailors komt u tot een maatpak volgens de laatste trends. Vanaf het moment van uw bezoek op de website tot het leveren van de bestelling, doen wij ons best om u de fijne sfeer van Critisized te laten proeven. Onze showroom is zeer huiselijk ingericht, u zult zich op uw gemak voelen. U bent altijd welkom om gezellig een kopje koffie met ons te drinken.

Worden de pakken op maat gemaakt, of verkopen jullie confectiepakken die worden vermaakt?

Onze pakken worden geheel op maat gemaakt! Alle maten worden opgenomen en daaruit maken wij een pak dat perfect op uw lichaam aansluit. De pakken zijn volledig made-to-measure dus.

Hoe werkt het proces om een maatpak te bestellen? En wat zijn de mogelijkheden?

U maakt een afspraak om een kijkje te komen nemen in de showroom. Samen met een tailor worden de opties besproken. Daarna wordt u opgemeten. Als laatste volgt er een doorpassessie om er zeker van te zijn dat de fit naar wens is. Klik hier voor meer informatie.
De volgende zaken mogen kosteloos worden aangepast.
Naast de kleur van de stof en de soort stof, heeft u de mogelijkheid om de kleur knopen te kiezen aan voorzijde van de jas en op de mouw, de hoeveelheid knopen aan de voorzijde van de jas en op de mouw, de hoeveelheid zakken en soort zakken en de binnenvoering

Maakt het uit wat voor stof ik kies?

Wij hebben ruim 500 stoffen in verschillende kleuren en soorten. Deze zijn enorm divers en dus voor ieder wat wils. Van geruit tot effen en van chique tot modern.
Wat betekent 135S, 150S en kasjmier en wat is het verschil hier tussen?
135S betekent dat de wol 135 maal geweven is per kilometer. 150S betekend dat de wol 150 maal geweven is per kilometer. Het grote verschil zit hem dus in de dichtheid van de stoffen. 135S is minder dicht op elkaar geweven waardoor het een all-season stof is. 150S is dichter op elkaar geweven waardoor de luchtventilatie minder is. Dit is dus meer voor de herfst- en winterdagen. Klik hier voor de prijsverschillen.

Worden mijn maten opgeslagen nadat ik ben opgemeten?

Wij bewaren inderdaad uw maatgegevens zodat u bij een vervolgbestelling niet opnieuw opgemeten hoeft te worden. Uiteraard moet uw lichaamsmaat nog wel hetzelfde zijn om dit te kunnen doen. Is dit niet het geval dan nemen wij uw maten opnieuw op.

Kan ik bij jullie ook mijn trouwpak bestellen?

Dat kan inderdaad bij ons. Ook op het gebied van trouwpakken hebben wij veel ervaring, zo hebben wij menig man en vrouw strak aangekleed voor een onvergetelijke bruiloft. Klik hier om meer informatie te vinden over onze trouwpakken.

Wat is de levertijd van een maatpak?

De levertijd van uw maatpak bedraagt ongeveer 5 tot 6 weken.

Wat zijn de openingstijden?

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 10.00 – 19.00
Donderdag: 10.00 – 19.00
Vrijdag: 10.00 – 21.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

MAAK EEN AFSPRAAK

Wat is het verschil tussen een maatpak en een kostuum?

In principe is de benaming “maatpak” en “maatkostuum” het enige verschil. Bij verschillende gelegenheden worden verschillende benamingen gebruikt voor maatkleding. Bij bijvoorbeeld een huwelijk wordt er vaak gesproken van een maatkostuum, terwijl er bij gebruik in de zakenwereld vooral over een maatpak wordt gesproken.

Waarom zijn de maatpakken zo scherp geprijsd?

Doordat wij geen voorraadkosten hebben, hoeven wij onze marges niet hoog te houden. Hierdoor komt de prijs per maatpak voor u als consument lager uit. Bovendien vinden we het fijn dat we een maatpak kunnen aanbieden tegen een schappelijke prijs.