Nu bellenMap

Het verschil tussen de Far east- en sartorial maatpakken

Het verschil tussen de Far east- en Sartorial line maatpakken

Omdat we veel vragen krijgen over het verschil tussen de Far east- en Sartorial line maatpakken, heeft Team Critisized besloten om hier een blogartikel aan te wijden. Lees verder om meer te leren.

De schouders

Het grote verschil tussen de Far east line en de Sartorial line maatpakken is de schouderafwerking. Aan de schouders van de Sartorial line maatpakken is net wat meer aandacht besteed. De schouders zijn soepel maar verliezen de vorm niet. Dit komt door het hoogwaardige materiaal waarmee het colbert is vervaardigd. Daarnaast sluiten de schouderlijnen van het colbert direct aan op vrijwel elk postuur. De schouders van de Far east line zijn wat minder soepel en moeten netjes op een hanger worden opgehangen om de vorm te behouden.

Stoffen

Bij beide lijnen is er keuze uit verschillende soorten stoffen. De stoffen van de Far east line zijn van een goede kwaliteit wol. Tussen deze wollen stoffen zijn daarnaast verschillende soorten samenstellingen te vinden. De Sartorial line stoffen komen uit Italië en Portugal en zijn net even wat verfijnder. Er zijn verschillende soorten stoffen van verschillende kwaliteiten onder andere van de merken Vitale Barbaris Canonico en Drapers.

Maatwerk

Beide lijnen van Critisized maatpakken worden op maat gemaakt en volledig gepersonaliseerd. De stijl van het maatpak is dus volledig aan te passen aan de smaak van de klant. Veel kan worden aangepast zoals de rever, de knopen, de voering, de zakken, wel of geen split enzovoort. Ook bij het aanmeten van het maatpak houdt de tailor rekening met de persoonlijke voorkeur van de klant. Zo kunnen broeken of colberts net wat wijder of nauwer worden aangemeten.

Overzicht

 

Far east line

Sartorial line

Op maat

X

X

Gepersonaliseerd

X

X

Flexibel schouders

 

X

Stijve schouders

X

 

Full canvas

 

X

Half canvas

X

X

Maak een afspraak

Als je vragen hebt over één van de twee lijnen, dan kun je altijd bellen naar: 010-2265512 of emailen naar:
info@critisized.nl