Nu bellenMap

Welke schoenen draag jij onder je pak?

Het is niet altijd even makkelijk om de juiste schoenen te vinden bij een pak. Het gaat vaak mis omdat men over het algemeen niet vaak in aanraking komt met nette schoenen. Hierdoor vallen veel mensen terug op hun sneakers. Vaak worden er rare combinaties gemaakt bijvoorbeeld Vans schoenen en een pak, dit kan dus echt niet. Men zou beter kunnen/moeten worden in het combineren van nette kleding met sportieve schoenen.
In dit stuk ga ik je vertellen hoe het wel kan.

broques

Let op bij het combineren van een pantalon en hoge boots! Je pantalon kan gaan plooien als je hoge boots aan hebt. Dit kan je voorkomen door een broek te dragen met korte pijpen. Maatwerk kan hierbij een oplossing bieden.
Een ander veel voorkomend probleem is een te wijde pantalon. Dit is niet wenselijk in combinatie met boots, de boots gaan er dan uitzien als clownschoenen. In de zomer kan je een broek met korte pijpen ook goed combineren met mocassins. Het is zaak dat je dan korte sokken draagt, anders komen je sokken boven je schoenen uit.

Jeans colbert

Draag je graag sneakers? Combineer je sneakers dan niet met een pantalon. Probeer het eens zo: combineer het nette colbertje met streetstyle jeans; effen, washed of zelfs gescheurd. Speel eens met de lengte van je broek door de pijpen op te rollen. En voeg eens een set leuke gekleurde sokken aan je outfit toe. Probeer Withedgar sokken eens! Zo kan je je outfit een speelse look geven.