Nu bellenMap

Winterpak

Winterpak


Op zoek naar een winterpak? De winter komt er aan en ook nu wilt u er natuurlijk goed bijlopen. Wat warmer mag wel en daarom gaan alle linnen colberts terug de kast in. Bij Critisized bent u aan het juiste adres. Of u nou een gevorderde maatpakken drager bent of niet. Critisized kan u helpen aan een mooi winterpak.

Hoe werkt het?

Het werk als volgt. U komt geheel vrijblijvend op de koffie bij Critisized maatpakken. Bij het samenstellen van het winterpak wordt u voorzien van advies van een van onze tailors. Samen zullen jullie tot een gepersonaliseerd pak op maat komen. Opties als de voering, rever en de knopen mag u uitkiezen zonder extra kosten. Critisized werkt met een doorpasmoment om er zeker van te zijn dat het pak perfect zit.

Ik ga mijn eerste winterpak kopen

Een maatpak kopen is niet niks. Het zal u verbazen hoeveel opties hierbij komen kijken. De voering, de stof en de kleuren moeten warm zijn in de winter. Misschien heeft u al een idee of totaal niet. Maar u zal hoe dan ook met een mooi pak op maat de deur uitgaan, onze tailors zullen hier op toezien.

Ik heb al wat winterpakken

Voor gevorderden hebben we stoffen van bekende huizen als Reda, Holland & Sherry en Loro Piana. Van deze weefhuizen hebben wij kasjmier, tweed en 150S en 130S wol. Deze hebben wij in huis om de kans dat u slaagt voor een uniek winterpak of colbert op maat te vergroten. Uiteraard bieden wij ook een overhemd op maat aan.

MAAK EEN AFSPRAAK

pak op maat

yasper layer wintermode

Bruin colbert

Stap1: Afspraak maken

Maak geheel vrijblijvend een afspraak op een tijdstip dat voor u het best uitkomt. We zullen tijd voor u maken.

Stap 2: Stoffen kiezen / opmeten

Opties als de voering, monogram, viltkraag, rever en de knopen uitkiezen zonder extra kosten.

Stap 3: Doorpassen

Als het pak geleverd wordt volgt er een doorpasafspraak om er voor te zorgen dat de fit naar wens is.

Stap 4: Winterpak komen halen

U kunt er weer helemaal tegen aan met uw nieuw Winterpak. You're ready to take on the world.