Nu bellenMap

Zomerstijl 2017 inspiratie 3 must-haves

Zomerstijl 2017 inspiratie 3 must-haves

Dus je bent op zoek naar zomerstijl inspiratie voor 2017? In deze blog wordt uitgelegd hoe je er classy bij kan blijven lopen bij tropische temperaturen.

Must-have 1: Instappers

Moet je werken in dit warme weer? Een korte broek is natuurlijk uit den boze. Instappers zijn hierbij een goede oplossing. Classy, maar toch luchtig. Rol die broekspijpen een stukje op. Het is niet alleen praktisch, maar het staat ook nog eens goed. Instappers zijn verkrijgbaar met allerlei versieringen zoals kwastjes of strikjes. Zorg bij het uitkiezen van instappers dat deze de outfit niet te druk maken.

Must-have 2: Linnen overhemd

Deze natuurlijke stof wordt vervaardigt uit de vezels uit de bast van de vlasplant. Hierdoor is de stof uitstekend bestendig tegen hitte en heeft het een groot vermogen tot opname van vocht. Een andere mooie kwaliteit van de stof, is de glans die niet verdwijnt na een wasbeurt. Helaas is de stof weinig elastisch of kreukherstellend. Hierdoor kiezen veel mensen voor andere soorten textiel. Team Critisized is van mening dat de voordelen opwegen tegen de nadelen en raadt daarom linnen aan voor de zomer van 2017!

Must-have 3: De chino

De chino, onmisbaar in elke garderobe. Katoen ademt nou eenmaal beter dan wol en aan comfort lever je niks in ten opzichte van een pantalon. Een spijkerbroek bij warm weer of überhaupt een spijkerbroek aan naar je werk is in sommige branches onwenselijk. Deze smart casual optie biedt de oplossing. Koop ze in alle kleuren zodat je eindeloos kunt combineren. Team Critisized biedt sinds kort chino’s op maat aan. Vraag naar de mogelijkheden en stuur een mail.

Zomerstijl 2017 inspiratie en advies

Ben je op zoek naar zomer inspiratie en/of advies? Schroom dan niet. Neem contact op met Team Critisized. Maak een afspraak of bel 010- 2265512